BRAD BALSAMIC ULEI ESENȚIAL (ABIES BALSAMEA) 10 ml

Mayam
15,00 RON
Cu parfumul său de brad de Crăciun, este un ulei foarte plăcut, pozitivant și tonifiant, cu o sferă largă de aplicații ce includ suportul sistemului respirator și nervos, împrospătarea aerului, ameliorarea problemelor osteo-articulare.
In stoc

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: M-1382T Ai nevoie de ajutor? 0770.449.364
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Extras din ramurile unei specii de brad originare în Canada, uleiul esențial de brad balsamic este foarte apreciat datorită parfumului său agreabil, proaspăt, ce miroase ca bradul de Crăciun. Alături de beneficiile olfactive, acest ulei esențial este folosit și pentru ameliorarea unor afecțiuni ale căilor respiratorii, atenuarea durerilor reumatismale, a crampelor și a contracțiilor musculare precum și sub formă de aromaterapie ca stimulator, tonic și pozitivant.

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din ramuri

Descrierea olfacivă: miros balsamic, dulce, proaspăt

Ingrediente (INCI): abies balsamea oil*
* produs conform cu standardele organice, provenit din culturi ecologice, certificat la furnizor


Proprietățile uleiului esențial de brad balsamic

  • rubefiant, încălzitor
  • tonic și stimulator general
  • antiseptic respirator
  • ușor antiinflamator și antalgic
  • parfumant plăcut


Recomandări, aplicații

  • împrospătarea și parfumarea aerului, crearea unei atmosfere plăcute
  • crearea odorizantelor de cameră și a lumânărilor parfumate, în special cu ocazia sărbătorilor de iarnă
  • parfumarea unor compoziții cosmetice și a sărurilor de baie
  • adjuvant în bronșite, răceli, rinite, sinuzite
  • suportul sistemului muscular și osteo-articular


Cum se folosește uleiul de brad balsamic

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj uzual recomandat în compozițiile cosmetice 0,5-2% iar pentru aplicații locale, parfumare, săruri de baie sau lumânări, dozaj până la 10%
  • diluat în ulei vegetal, sub formă de masaj pentru încălzirea musculaturii înainte de efort
  • diluat în ulei vegetal sau ca ingredient pentru creme, balsamuri sau geluri cu aplicații osteo-articulare
  • ca ingredient pentru prepararea de săruri de baie, simplu sau combinat cu alte esențe
  • combinat cu ulei esențial de portocală și/sau scorțișoară pentru lumânări, odorizante sau difuzare în încăperi, de Crăciun
  • ca esență parfumantă pentru parfumuri și produse de toaletă
  • difuzat în aer simplu sau combinat cu alte esențe, ca suport pentru probleme respiratorii și pentru crearea unei atmosfere optimiste


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern


Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

Scrie un review


close

BRAD BALSAMIC ULEI ESENȚIAL (ABIES BALSAMEA) 10 ml

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.