ALANTOINĂ, ACTIV COSMETIC 10 gr

Mayam
5,50 RON
Cicatrizant, antiiritant și reparator, reputat protector al pielii, alantoina este un ingredient potrivit pentru o gamă largă de cosmetice, inclusiv cele pentru copii, datorită efectului regenerator și de sporire a confortului pielii.
In stoc

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: M-1107T Ai nevoie de ajutor? 0770.449.364
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Alantoina este o biocomponentă de origine vegetală. Inclusă în compoziții cosmetice este un factor de regenerare și reparare a pielii, contribuie la sinteza colagenului, accelerează vindecarea și protejează pielea de factorii iritanți. Alantoina se regăsește în multe preparate cosmetice destinate atât adulților cât și bebelușilor și copiilor, fiind potrivită inclusiv pentru îngrijirea pielii sensibile, delicate.

Proprietăți organoleptice: pulbere albă fină inodoră, solubilă în apă în dozaj de cel mult 0,5%, insolubilă în uleiuri, dispersabilă în emulsii și preparate apoase

Ingrediente (INCI): allantoin


Proprietățile alantoinei

  • antiiritant și calmant
  • epitelizant, cicatrizant
  • protejează pielea sensibilă de factorii iritanți
  • stimulează reînnoirea celulelor pielii
  • keratolitic
  • accelerează procesul de vindecare și restaurare cutanată
  • accelerează regenerarea țesuturilot


Recomandări, aplicații

  • alantoina își aduce aportul benefic în mai toate preparatele cosmetice (care conțin și apă) dedicate îngrijirii și igienei pielii
  • îngrijirea pielii sensibile, delicate
  • calmarea și regenerarea pielii iritate, inclusiv în caz de iritații de la scutece
  • calmarea pielii după epilare sau după ras
  • îmbunătățirea confortului și calmarea pielii după expunerea la soare
  • îmbunătățirea structurii pielii afectate de acnee, cicatrici și arsuri
  • ameliorarea inflamațiilor cutanate
  • îngrijirea pielii în sezonul rece
  • îngrijirea și igiena părului, a scalpului afectat de mătreață


Mod de utilizare în cosmetică

  • alantoina este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient inclus în preparate cosmetice
  • dozaj indicativ 0,1 - 2%
  • alantoina este solubilă în apă până la un dozaj de cel mult 0,5%
  • ca ingredient în prepararea cosmeticelor care conțin și apă: emulsii, loțiuni, geluri, măști, deodorante, aftershave, produse de igienă
  • pentru o încorporare facilă în geluri sau creme, este indicat să se amestece în prealabil cu puțină apă sau o parte din compoziție până ce se formează o pastă omogenă
  • în emulsii și în compozițiile care se prepară prin încălzire, alantoina se include de regulă la faza finală
  • se poate include și în săpunurile melt&pour


Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se inhala; a se evita contactul cu ochii; a nu se lăsa la îndemâna copiilor


Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Elemental sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

Scrie un review


close

ALANTOINĂ, ACTIV COSMETIC 10 gr

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.