Stevia Kristal - Indulcitor cristale din stevie, 350 g

38,00 RON

350 gr de Stevia Kristal este echivalent cu 5 kg de zahăr.
Stevia Kristal este un substitut 100% natural al zahărului.

In stoc

Durata de livrare: 24 - 48 ore

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: ST01 Ai nevoie de ajutor? 0770.449.364
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Stevia Kristal - Îndulcitor cristale, 350 g

Eritritolul apare în mod natural în fructe și are structura cristalină. Stevija Kristal este un substitut 100% natural al zahărului. Ștevia, numită și frunza dulce, este cea mai dulce plantă din lume și dă un gust dulce delicios.Stevia Kristal este de 10-15 ori mai dulce decat zahărul.
Descriere
Stevia Kristal este un substitut 100% natural al zahărului.
Ștevia, numită și frunza dulce, este cea mai dulce plantă din lume și dă un gust dulce delicios.
Eritritolul apare în mod natural în fructe și are structura cristalină.
Stevia Kristal este ușor de dozat.
În funcție de cantitatea utilizată, raportul față de zahăr variază între 1:1 și 1:3.
Utilizare
SteviJa Kristal poate fi folosit pentru îndulcirea cafelei, ceaiului sau produselor lactate. Este recomandat de asemenea pentru gătit sau prăjituri. Pe scurt, pentru toate preparatele la care până acum foloseați zahăr.
Ingrediente: Glicozide derivate din Steviol, Eritritol
Valori nutriționale/ 100 g:
Valoare energetică: 87 kJ/ 20 kcal
Proteine. 0 g;
Grăsimi: 0g
Descrierea ingredientelor
Glicozide derivate din steviol
Ștevia este cultivată în America de sud și Asia, principalii cultivatori fiind Paraguay și China. După recoltare, ștevia este uscată. Îndulcitorul concentrat este apoi obținut printr-un procedeu de extracție. Pudra dulce obținută este de 300-400 de ori mai dulce decât zahărul brut din trestie de zahăr.
Eritritol
Eritritolul este un alcool din zahăr (poliol) care este extras din zaharurile plantei. Acesta apare de exemplu în fructe și alimente fermentate. Zaharurile sunt amestecate cu apă, fermentate și cristalizate. După purificare, eritritolul nu mai conține nici o urmă de zaharuri din fructe sau drojdii.
Eritritolul se încadrează în categoria alcoolilor din zahăr dar nu este nici zahăr, nici alcool. Termenul de alcool din zahăr se referă la structura moleculară a eritritolului care corespunde celei a zaharurilor și, parțial, celei a alcoolilor. Eritritolul este produs la scară industrială în toate țările vestice, dar și China deține o cotă largă de piață. Eritritolul conține aproximativ 60-70% din dulceața zahărului și un conținut foarte redus de calorii (20 kcal/ 100 g comparativ cu 400 kcal/ 100 g cât conține zahărul). Nu afectează glicemia nu provoacă apariția cariilor dentare.
Eritritolul este o moleculă mică ușor digerată în intestinul subțire de unde este apoi excretată nemodificată, prin urină. Eritritolul nu ajunge în intestinul gros și nu este degradat de alte bacterii ca alți polioli. Acesta este motivul pentru care nu provoacă diaree. Doar în cazul consumului excesiv, de peste 100 g/ zi poate ajunge în intestinul gros și poate provoca probleme.

Scrie un review


close

Stevia Kristal - Indulcitor cristale din stevie, 350 g

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.